Kajakroer - svømmeprøve og redninger

13. maj 2020 09:16 , af Lars Bisgaard

Rosæsonen er kommet lidt skævt i gang pga. Corona. Ikke alle nåede at aflægge svømmeprøve og vise, at de kan lave en selvredning og en makkerredning.

Ledelsen har besluttet at dispensere for svømmeprøven for denne sæson. (Gælder for alle roer uanset bådtype)

Men alle der ikke nåede svømmeprøven og lave redningerne, skal ”bevise”, at de kan lave en selvredning og en makkerredning. Sidste frist for at bestå er 17. juni. Det vil være muligt at vise/bestå de to forskellige redninger i forbindelse med de faste roaftner. Hver enkelt skal sikre sig, at en instruktør eller turleder kan godkende de to redninger. Instruktøren/turlederen giver besked til Jan Kjær, der herefter påfører det på rokortet.

Du kan også tilmelde dig en aften med fokus på redninger. Den 27. maj kl. 17.00, hvor en af klubbens dygtige instruktører, Mogens, vil stå for arrangementet. Du kan tilmelde dig via rokortet.

Esbjerg Roklubs regler om selvredning og makkerredning er for din skyld og for din romakkers skyld. Når vi roer en tur, ved vi, at alle kan redde sig selv, men hvis uheldet er ude, ved vi, at min makker kan redde mig.

De bedste rohilsner

Lars Bisgaard