Nyt Rokort fra 1. januar 2023

10. november 2022 21:26 , af Jan Kjær

Vi har igennem flere år haft glæde af at kunne registrere vores roede kilometer på Rokort.dk. Teknologien bag Rokort.dk er nu ved at være udtjent og der kommer derfor en ny og forbedret udgave af Rokort, som vi skal bruge fra den 1. januar 2023.

I praksis betyder dette:

• Rokort linket finder du fra 1. januar 2023 på www.esbjerg-roklub.dk. Klik på Knappen i højre side for at komme ind på Rokort-siderne
  • Adgangen på rokort.dk lukker og kan ikke bruges mere.
  • Rokort appen lukker. Vi anbefaler at du sletter appen fra din telefon.
  • Rokort app-funktioner ligger nu inde i Memberlink app. Se efter et ”R” i menulinien i bunden. Hvis du ikke har downloadet Memberlink app’en kan du finde den på Apples Appstore og på Google Play. Du logger ind i app’en med de samme data som du bruger når du logger ind på esbjerg-roklub.dk.
  • ALLE gamle data overføres til det nye, så du kan stadig se hvor og hvor langt du har roet i gamle sæsoner.

Det nye rokort giver os mange nye muligheder for at lave statistikker ligesom vi også slipper for at synkronisere data mellem to sites. Nu ligger det hele et sted, nemlig på www.esbjerg-roklub.dk.

Overgangen vil formentlig ske uden de store problemer, men der kan selvfølgelig ske ting som vi ikke kan forudse, men hvis du oplever problemer, kan du henvende på mail til ruben.kjaer@bbsyd.dk.

Jan Kjær