Klubben - Kontingentsatser

Medlemskategorier og kontingentsatser:

Kontingentgruppe: Betingelser: Årlig kontingent: *
Under 18 år Fra 8-13 år, kun under forældre ansvar 400 kr.
Senior: Skal være fyldt 18 år 1.600 kr.
Passiv:   250 kr.
Passiv A: Må deltage i klubbens arrangementer og benytte træningslokalet. Kræver dog fuldt medlemskab 2 år forinden 900 kr.
Studerende: Personer til og med 25 år, ved fremvisning af studiekort. 1.200 kr.

* ved automatisk betaling via DIBS (kort). Ellers pålægges gebyr på 100 kr.

Rospinning:

Rospinning på hold kræver aktivt medlemskab.

Ipp 2 kurser:

IPP 2 - forårs - eller sommerkursus:
incl. Medlemskab til næste 1-4.
  • Senior - kr. 2.600
  • Junior - kr. 1.800
  • Børn - kr. 1.400
  • Studerende - kr. 2.200 (der kræves studiekort)
IPP2 efterårskursus (fra 1. september)
incl. Medlemskab til næste 1-4.
  • Senior - kr. 2.000
  • Junior - kr. 1.200
  • Børn - kr. 800
  • Studerende - kr. 1.600 (der kræves studiekort)
Hvis et IPP2 kursus ikke er fuldt booket, kan aktive medlemmer, som har betalt aktivt kontingent de seneste 2 sæsoner deltage gratis.

Firmaarrangementer:

Firmaarrangementer første 10 personer betaler 2.500 kr., herefter betales der 150 kr. pr. person.

Virksomheder / institutioner kan benytte klubbens faciliteter og både efter nærmere aftale med ledelsen.

Betingelser:

• Tolkning/fravigelse af ovennævnte kan kun ske ved ledelsens godkendelse.
  • Medlemskab er som hovedregel gældende for en hel sæson. Udmeldelse skal ske per mail til kasserer@esbjerg-roklub.dk
  • Det årlige kontingent forfalder 1. april hvert år.
  • Medlemmer kan tilbydes at betale månedlig over netbank med kreditkort. Der trækkes så hver måned: Senior kr. 150,00/måned. Junior kr. 70,00/måned. Studerende kr. 110,00/måned. Passiv A kr. 90,00/måned, Tilmelding til DIBS er et krav.
  • Ønskes månedlig kontigent SKAL det aftales med kassereren pr. mail, kasserer@esbjerg-roklub.dk
  • Såfremt netbankbetalingen ikke indgår, er medlemmet omgående slettet, men er skyldig i minimum 1 måneds betaling. Benyttes klubbens faciliteter uden at have betalt kontingent tillægges en bøde på kr. 100,00 oven i det skyldige kontingent.
  • Alle rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,00.