For nye medlemmer

Esbjerg Roklub, er en klub som tilbyder en masse friske aktiviteter året rundt, under mottoet:

”Ro motion er go motion”

I roperioden, fra ca. 1. april til ca. 1. november, når ER standeren er sat, tilbyder klubben roning i

• inrigger,
  • coastalbåd,
  • havkajak,

på let og øvet niveau i det naturskønne område ” Nationalpark Vadehavet ”

Roning i havkajak foregår normalt mandag og onsdag aften. Turens længde kan variere fra 6 - 20 km, og varer op til 3 timer. Der vil altid være en ansvarlig turleder med på aftenturene.

Roning i inrigger foregår normalt tirsdag aften og torsdag formiddag. Her mødes vi i klubben og der bliver valgt bådtype og sat bådhold, alt efter hvor mange der er mødt op. Inriggerturene vil også være 6 - 20 km og der vil altid være en ansvarlig styrmand med i bådene.

Er du mere til kajakpolo, så kan klubben også tilbyde dette på højt plan, hvor der dystes rundt i landet og spilles mod andre klubber. Kajakpolo-spillerne træner normalt onsdag aften.

Rospinning er for dem som gerne vil have en hurtig gang motion, men ikke ønsker kontakt med det våde element. Rospinning foregår i klubbens motionsrum tirsdag formiddag og tirsdag aften, samt torsdage aften. Herudover kan der i perioder være flere tilbud. Der rospinnes til musik i ca. 1 time og afsluttes med udstrækningsøvelser. Det hele styres af en uddannet instruktør. Hvis du gerne vil rospinne så kan du tilmelde dig via dette link - Tilmeldning til rospinning.

I vinterperioden kan vi tilbyde motionstræning og rospinning i klubbens lokaler, hvor der er adgang til forskellige redskaber og ro-ergometre. Der er svømning en gang om ugen på Vitaskolen Bohr, normalt søndage, hvor der trænes til den obligatoriske svømmeprøve, som kræves for at komme på vandet om sommeren. Kajakpolo-spillerne træner i samme svømmehal normalt onsdag aften.

Esbjerg Roklubs kontingentsatser